Veiligheidsinspecties

Eén expert aan boord voor de veiligheidsinspecties boven en onder de waterlijn, én het certificeringtraject voor het Certificaat van Onderzoek. Het kan bij Bosdijk.

Tot voor kort kreeg u altijd een expert van Inspectie Leefomgeving en Transport aan boord voor de inspectie boven de waterlijn en een andere, particuliere, expert voor de scheepsbouwkundige zaken (met name onder de waterlijn). Nu het Ministerie van Infrastructuur en Milieu de volledige veiligheidsinspecties uit handen geeft, kunt u bij een expert naar wens terecht voor de volledige inspectie.

Tijd en kosten besparen
Via Bosdijk kunt u nu de volledige veiligheidsinspectie én het certificeringtraject uit handen geven aan één expert. Zo heeft u de verlenging of vernieuwing van het Certificaat van Onderzoek een stuk sneller en eenvoudiger geregeld. Daarnaast kunt u fors besparen op de kosten van een tweede expert.

Inspectie door ervaren expert
Alle experts van Bosdijk hebben minimaal een driejarige interne opleiding gevolgd vóór zij zelfstandig inspecties uitvoeren. Daarnaast houden ze jaarlijks hun kennis up-to-date met actuele cursussen en workshops.

Onze experts zijn o.a. erkend door:
  • De inspecteurs van Bosdijk zijn aangesloten bij de stichting NBKB, welke gemandateerd is om namens de Nederlandse overheid (IL&T) voor het afgeven van certificaten voor binnenschepen.
  • Germanischer Lloyd
  • Bureau Veritas
  • en verrichten ook diktemetingen voor Lloyd’s Register of Shipping
sb_img01_s1.jpg