Taxaties

Verbouwing aan uw schip, verkoop of de verzekerde waarde vaststellen. In deze en meer situaties biedt Bosdijk kennis en expertise voor vakkundige taxatie.

Vaart u al jarenlang hetzelfde schip en denkt u aan verandering? Door uw huidige schip te verbouwen of moderniseren, of door van schip te veranderen? Dan heeft u wellicht behoefte aan een gedegen taxatie, zeker wanneer u hiervoor een financiering rond wilt krijgen bij de bank. Ook in het geval van een bedrijfsbeëindiging of afhandelen van successierechten kan taxatie nodig zijn.

Taxatie en advies
De experts van Bosdijk weten wat er speelt in de markt en hoe de handel beweegt. Tegelijkertijd kunnen zij u met advies terzijde staan over bijvoorbeeld een offerte. Klopt de genoemde prijs? Staan alle benodigde gegevens er wel in? Door de jaren heen hebben wij een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd en kunnen onze klanten rekenen op een uitgebreide database.

U kunt een taxatie bij ons laten uitvoeren voor:
  • financiering van nieuwbouw
  • financiering van verbouwing
  • bedrijfsbeëindiging
  • afhandeling van successierechten
  • vaststelling verzekerde waarde
Verenigd Register van Taxateurs
Bosdijk voert al jarenlang taxaties uit voor uiteenlopende klanten, waaronder particulieren, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Al onze experts zijn ingeschreven in het Verenigd Register van Taxateurs (Stichting VRT) of zijn in opleiding hiervoor.
sb_img02_s1.jpg