Klantenservice

Een goede service is belangrijk voor u als klant. Dus is het ook belangrijk voor ons. Bosdijk wil het u op verschillende manieren gemakkelijker maken.

Kennis en informatie
Via het kenniscentrum helpen we u met een aantal zaken. Bijvoorbeeld het berekenen van uw ankergewicht en toelaatbare schroefasspelingen. Verder bieden we handige links naar verschillende organisaties.

Certificaat van Onderzoek
Wilt u een nieuw Certificaat van Onderzoek aanvragen? Wij verzorgen voor u de gehele inspectie (casco + veiligheid). Download het aanvraagformulier en stuur deze ingevuld naar ons kantoor.

Heeft u vragen?
Stel deze gerust. Mocht u klachten hebben, dan horen wij dit ook graag van u. Hiermee kunt u ons helpen om ons werk nog beter en deskundiger te doen. Wij zullen proberen uw klacht zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Klanttevredenheidsonderzoek
Wij voeren regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken uit. Het is mogelijk dat u hiervoor een invulformulier ontvangt na onze dienstverlening. Zou u deze alstublieft willen invullen? Met uw kritische blik helpt u ons om u nog beter van dienst te zijn.
sb_img01_s1.jpg